Friday, 2 August 2013

Single .. ( sebab ) ?

Salam Ramadhan ... haha .. sebulan puasa ... jap ja nk Raya dh ... ahha ..
btw post niy ukan nk ckp sal pose or raya .. 
Just nk ckp about my feelings !
hurm .. kdg2 ,, tfkir guk .. knapa erk aku ta cari owg lain jia ..
tapi tu semua ta mungkin .. SUSAH,,
kdg-2 bila fikir .. aku niy ta laku ke erk ? hahaha,, sebenarnya .aku niy memilih ..
memilih sbb tanak bnda yg dulu jdi balik ..
ta rmai yg taw ,, ap yg dh jadi .. biar je la erk aku sowg ja yg taw ..
agypuns niy idop aku .. tada kna mngena nan awk tgh baca ni un .. hahaha .. guraw2 ..
ada guk yg nk kwan nan aku.. tpi,, aku lbih suka owg yg tanak at aku.. ntah knapa .
kdg2 rasa diri ni gila puns ada  .. terhegeh hegeh at owg yg tamaw .. 
tpi bila ad owg mau ,, jual mahal plak . hahaha ..
sbnarnya,, nk cari pompuan yg trima aku seadanya,, yg buley setia,, yg pasti,,
setakat niy,, tada sowg pompuan ley gntikan tmpat die,, yes mang aku memilih..
tak salah memilih utk mncri kebahgian,, then ckp plak tntg skandal n crush-2.. aku akui,, mang aku 
rmai kwn2 pompuan.. skandal2 n crush2 un ramai,, tapi motif aku ada smua niy?
ada owg tahu kenapa ? 
tada sapa un tahu,, sbb yg tahu ni smua hnya lah diri ak sndri,, aku rasa lbiy baik ada 
diaowg smua,, sbb bila aku sdey dpa smua ad utk aku .. tapi satu ja msalah die ..
tak smua plak nk layan aku ary2 .. hahaha .. kdg2 tue,, smggu la phone tu silent ja .. haih.. 
Bisu jerrr phone tue ... 
sbnarnya .. aku msih taley lepaskan die .. aku hnya akan lpas kan die,, bila die dh btul2 ad pnganti..
than,, lpas tue,, aku takkan muncul dlam idop die agy ,, rambut aku un die takkan nmpk agy..
aku cinta die smpai mati,, die cinta pertama aku n last aku ... ta mungkin aku dpat llupkan owg yg btul2 aku syg n btul2 aku cinta .. hurm .. biar lha prasan yg aku simpan niy,, trus terkunci dlam kotak hati aku ..
aku ttap syg kan hg .. sbb tue aku single.. hurm ..

No comments:

Post a Comment